Scufundă-te în minunatele Conversații cu Dumnezeu cu Neale Donald Walsch.

Pentru prima data cursul în limba română.

Neale Donald Walsch

Pornește într-o călătorie în care vei descoperi cele mai importante principii spirituale din ”Conversații cu Dumnezeu” și în care vei începe să vezi lumea în cu totul altă lumină!

Începem împreuna pe data de:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Esența

Pornește cu noi pe calea către iluminare și intră în profunzimea celor 10 principii revelatoare din ”Conversații cu Dumnezeu”. În acest curs unic, Neale Donald Walsch ne va călăuzi printre aceste principii care vă vor schimba viața, cu ajutorul unor învățături clare, detaliate și ușor aplicabile.

Pentru prima dată, un curs online cu Neale Donald Wasch este disponibil în limba română. 

Neale Donald Walsch a avut apariții la:

Seria de cărți de mare succes

Peste 15 milioane de exemplare vândute, traduse în 37 de limbi!

Ce îți rezervă cursul

Tranformă crizele în oportunități

Îți vei da seama că toate greutățile din viața ta conțin lecții profunde. În acest curs, vei învăța cum să recunoști lecțiile momentelor de criză și cum să le folosești pentru propria persoană, astfel încât să nu le mai percepi ca probleme, ci ca oportunități de dezvoltare personală.

Învață cum să te conectezi la divinitate

Indiferent de concepția ta despre Dumnezeu sau dacă crezi într-un Dumnezeu, vei recunoaște cum ”Dumnezeu” (sau oricum dorești să-l numești) vorbește cu tine și a făcut-o dintotdeauna. Vei învăța cum să-L asculți.

Învață să te eliberezi de noțiunile de ”corect” și ”greșit”

In religii și în societăți, e normal să ni se impună reguli! În acest curs online, vei afla de ce nu există, de fapt, ”corect” sau ”greșit” și care sunt efectele majore pe care această revelație le are asupra vieții tale.

Integrează principiile în viața de zi cu zi

Te întrebi cum să devii mai fericit? Sau cum să îi faci pe ceilalți mai fericiți? Dorești să primești mai mult? Atunci, oferă mai mult! Vrei să primești mai multă iubire? Atunci, oferă mai multă iubire! Vei învăța cum să integrezi aceste simple principii spirituale în viața ta de zi cu zi. Astfel, îți vei schimba viața.

Adevăratul maestru nu este cel care are cei mai mulți discipoli, ci acela care creează cei mai mulți maeștri.

Neale Donald Walsch – ”Conversații cu Dumnezeu”

Cele 10 principii pe care le vom prezenta (sau pe care le vom aprofunda) în acest curs online:

Cu subtitrare și dublaje în limba română

1. Suntem un tot unitar

2. Există destul pentru toți.

3. Nu ești obligat să faci nimic.

4. Nu există ”corect” sau ”greșit”.

5. Viața ta nu se rezumă la tine.

6. Paradigma ”a fi - a face - a avea”.

7. Legea contrariilor.

8. Cele 5 niveluri ale exprimării adevărului.

9. Moartea nu există.

10. Adevăratul sens al vieții

Ce îți rezervă cursul

 

Materialul tău pentru învățare, în 10 pași

Zece lecții profunde, care conțin cele mai importante 10 mesaje din ”Conversații cu Dumnezeu”. Poți opta să urmărești lecțiile în limba română sau în versiunea originală în engleză, cu subtitrare în limba română.

499 €

Caietul de lucru

Caiet de lucru cu ideile principale din fiecare capitol, pentru recapitulare și analiză. Exerciții și întrebări cu ajutorul cărora poți începe imediat să pui în practică ceea ce ai învățat.

14 €

Audiobook în limba engleză

Toate lecțiile pot fi accesate ca fișiere audio. Astfel, poți să le ai în telefonul mobil și să le asculți oriunde te-ai afla!

14 €

Bonus – Masterclass

67 €

Bonus – Neale Donald Walsch – Conversații cu Dumnezeu în viața ta​

79

Bonus – Neale Donald Walsch – Cine ascultă cu adevărat?

47

Bonus – Neale Donald Walsch – Cum trăiești în flux

Învață să îți trăiești viața în armonie cu fluxul universal, prin intermediul acestui clip revelator, prezentat în exclusivitate

47

Bonus – Neale Donald Walsch – Drumul către pace

Găsește-ți calea către o viață liniștită, urmând pașii explicați de Neale Donald Walsch.

79

Bonus – Anita Moorjani – Prezentare la ”Heal Congress”

Anita, în direct, pe scenă! Vei primi această înregistrare în exclusivitate și vei vedea cum Anita uimește și ajunge în sufletul publicului…

47

Bonus – “Eckhart Tolle and Neale Donald Walsch în dialog”

O conversație emoționantă, ce abordează subiecte precum povestea personală a lui Neale, procesul său creativ și provocarea de a rămâne vigilent din punct de vedere spiritual, în viața de zi cu zi.

Neale discută împreună cu Eckhart despre:
– Darurile vieții
– Vocea inspirată de divinitate
– Pânza pe care ”ne desenăm” viața

47

Valoare Totală

1115 €

Prețul nostru

499 €

Preț special

139 €

Nu există niciodată un moment în care să nu iei decizii. Întotdeauna iei decizii, tot timpul. Nu există o dată în care să nu te hotărăști cu nimic.

Neale Donald Walsch

Garanția ta: Testează cursul și decide singur

Conținutul acestui curs are puterea de a-ți îmbunătăți viața! Împreună, vom învăța pas cu pas cum să ne folosim de adevărata putere a visării! Îți oferim posibilitatea de a testa integral cursul și, dacă nu ești satisfăcut de el în termen de 14 de zile, vei fi rambursat integral!
Deci, nu riști nimic!

Pentru bugete mici:
Plătește în rate ușoare

Achiziționează Conversații cu Dumnezeu și plătește în 3 rate mici!

De la inimă la inimă:
Nu totul trebuie să se rezume la bani!

E foarte important pentru noi ca toate cursurile noastre să fie accesibile cât mai multor oameni. Nu doar acelora care și le pot permite, dar și celor care doresc și au nevoie de acest curs, dar cărora le este greu să suporte costurile aferente.

Dacă te afli această situație, nu ezita să ne contactezi la romania@younity.one. Povestește-ne pe scurt despre tine și spune-ne cât poți plăti – vom găsi o soluție

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch este un ambasador modern al spiritualității, ale cărui cuvinte influențează oamenii din toată lumea într-un mod special. El și-a devotat o mare parte din viață carierei sale profesionale, pe care a și-a început-o la un important canal radio. Mai târziu, a lucrat ca reporter și publicist. Apoi, dezastrele personale i-au schimbat complet viața: casa i-a căzut pradă unui incendiu, împreună cu toate lucrurile sale, și-a fracturat o vertebră cervicală într-un accident de mașină și căsnicia i s-a destrămat. Începând de atunci, a trăit într-un cort, fără un adăpost fix, fără venit, fără economii și fără speranță. În aceste condiții, Neale a avut o profundă experiență mistică, ce i-a dus viața pe o nouă cale. Această experiență a constituit fundamentul ”Conversațiilor cu Dumnezeu”. Acum, el este autorul a numeroase cărți despre spiritualitate, inclusiv al trilogiei de mare succes ”Conversații cu Dumnezeu”. Disponibile în toată lumea, primele cinci volume din ”Conversații cu Dumnezeu” au ajuns în topul listei de vânzări ale New York Times; volumul 1 din ”Conversații cu Dumnezeu” a rămas în top mai mult de doi ani și jumătate. Seria sa ”Cu Dumnezeu” a inspirat milioane de oameni de pe tot globul să facă schimbări fundamentale în viața lor de zi cu zi.